Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس اعلام معاون سازمان خصوصی سازی، سهامداران عدالت کسانی هستند که در سامانه سازمان خصوصی سازی شناخته شوند، در حالی که یک میلیون و 800 هزار سهامدار عدالت با دارا بودن کارت پرس شده سهام عدالت در این سامانه شناخته نمی‌شوند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در حالی که طرح سهام عدالت در راستای ایجاد عدالت اجتماعی و سهامدار کردن طبقه متوسط و رو به پایین درآمدی جامعه در اقتصاد کشور در سال 84 آغاز شد و این سهام به 6 دهک درآمدی و جمعیتی در آن زمان پرداخت شد، امروزه بعد از 14 سال و بر اساس اعلام سازمان خصوصی‌سازی تنها 49 میلیون و 121 هزار و 471 نفر در سامانه سهام عدالت سازمان خصوصی سازی با وارد کردن کد ملی خود به عنوان سهامدار عدالت شناخته می‌شوند و حدود 2 میلیون نفر با وجود در دست داشتن کارت نهایی ثیت نام سهام عدالت،‌اما در سامانه سهام عدالت سازمان خصوصی‌سازی به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی علت را جویا شدیم،‌ محمد رضا جودکی مدیرعامل سرمایه‌گذاری عدالت استان تهران گفت: برخی شرکتهای تعاونی سهام عدالت به موقع اطلاعات سهامداران عدالت را به سازمان خصوصی سازی نداده اند یا اختلاف جزئی در مشخصات سجلی افراد بین سامانه تعاونیها و سامانه سازمان خصوصی سازی بوده که همه این افراد از شمول سهام عدالت خارج شده اند.

وی گفت: در عین حال ما تلاش می‌‌کنیم تا از مراجع ذیربط مشکل 2 میلیون سهامدار عدالت را که بین شرکتهای تعاونی شهرستانی و سازمان خصوصی سازی سرگردان هستند را رفع کنیم.

در این زمینه حسن علایی معاون سازمان خصوصی سازی در پاسخ به این پرسش که تعدادی از شهروندان اعلام کرده‌اند با وجود این که کارت پرس شده سهام عدالت در اختیار دارند، اما هنگامی که شماره ملی خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وارد سامانه سهام عدالت می‌کنند، به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شوند که وی پاسخ داد: برای سهامداران عدالت 4 مرحله باید طی می‌شد و عده‌ای از افراد هستند که برگه‌های اولیه دعوتنامه سهام عدالت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در اختیار دارند اما مراحل ثبت نهایی آنها طی نشده است و امروز به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شود.

وی گفت: همه دعوتنامه‌ها و کارت‌های سهام عدالت در دست مردم باطل است و تنها ملاک ما برای این که یک فرد سهامدار عدالت باشد، این است که با وارد کردن کد ملی در سامانه سهام عدالت شناخته شود.

معاون سازمان خصوصی سازی همچنین گفت: حدود یک میلیون و 800 هزار نفر در کشور وجود دارند که برگه سهام عدالت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در دست دارند اما مراحل نهایی ثبت آنها انجام نشده و به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شوند.

همچنین علیرضا صالح رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: فهرست دارندگان سهام عدالت تا سال 94 که اولین مرحله پرداخت سود بود، بسته شده و هیچ فرد دیگری وارد این فهرست نمی‌شود.

همچنین حسین فهیمی سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت همچنین در مورد گفته برخی مخاطبان که آیا طرح جدیدی برای اعطای سهام عدالت به افراد جامانده وجود دارد، گفت: فعلاً هیچ طرح جدیدی در هیچ نهادی در دست بررسی نیست، سهام عدالت از ابتدا اجباری نبود، بلکه بر مبنای ثبت نام و درخواست متقاضیان بود و به هر خانوار تا سقف ۵ نفر سهام عدالت اختصاص می یافت و فعلاً برنامه واگذاری جدید سهام عدالت وجود ندارد

دارندگان کارت سهام عدالت که در سامانه سازمان خصوصی سازی  به عنوان سهامدار شناخته نمی‌شوند

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: عدالت سازمان خصوصی سازی اقتصاد سرگردانی سامانه سهام عدالت سازمان خصوصی سازی شناخته نمی شوند سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۷۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است

مهدی حاجی‌وند امروز در گرگان در جلسه بررسی تبیین تشریح روند و مراحل اجرایی برگزاری مجمع شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان گفت: برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، کافیست؛ یکی از وراث که سجام دارد، به همراه گواهی فوت، شناسنامه و کارت ملی متوفی و همه وراث و همچنین گواهی انحصار وراثت، به یکی از شعب بانک‌ها و یا کارگزاری‌های منتخب مراجعه کند.

وی ادامه داد: وراث هیچگونه مبلغی از این بایت در هیچ مرحله‌ای نباید پرداخت کنند.

حاجی‌وند افزود: سهم هریک از وراث به شماره شبایی که در شبکه موجود است، واریز می‌شود.

وی اضافه کرد: فعلاً اعطای سهام عدالت به جاماندگان و افراد جدید، مطرح نیست.

سرمایه ۱۵ هزار میلیارد تومانی گلستانی‌ها در سهام عدالت

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی گلستان نیز از سرمایه ۱۵ هزار میلیارد تومانی گلستانی‌ها در سهام عدالت خبر داد.

روح الله صلبی گفت: قرار است این سرمایه برای توسعه استان هزینه شود و سود آن به سهام داران برسد.

وی افزود: یک میلیون و ۳۸۶ هزار و ۵۰۰ نفر در استان سهام دار عدالت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟