Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، حسن علایی در پاسخ به این پرسش که برخی از شهروندان اعلام کرده‌اند با وجود این که کارت پرس شده سهام عدالت در اختیار دارند، اما وقتی شماره ملی خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وارد سامانه سهام عدالت سازمان خصوصی‌سازی می‌کنند، به عنوان سهامدار شناخته نمی‌شوند، وی پاسخ داد: برای سهامدار عدالت 4 مرحله باید طی شده باشد و عده‌ای از افراد هستند که برگه‌های اولیه دعوت نامه سهام عدالت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در اختیار دارند، اما مراحل ثبت و نهایی کردن سهام خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ طی نکرده‌اند و امروز به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در آن موقع برخی از افراد از سوی شرکت‌های تعاونی شهرستانی سهام عدالت، سازمان خصوصی‌سازی و یا سازمان‌های امور اقتصادی و دارایی استان‌ها مراجعه کرده و نسبت به تکمیل و نهایی کردن سهام عدالت خود اقدام کرده‌اند، اما برخی از این افراد مراحل را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کامل طی نکرده و فرایند سهامدار شدن آنها نهایی نشده است، بنابراین مشمول سهام عدالت نشده‌اند.

معاون سازمان خصوصی سازی در مورد این که چه تعداد از شهروندان با داشتن برگه دعوت نامه سهام عدالت سهامدار نشده‌اند، گفت: حدود 1.8 میلیون نفر در کشور وجود دارند که برگه دعوت‌نامه سهام عدالت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دارند، اما مراحل ثبت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به صورت کامل طی نکرده‌اند.

علایی در مورد این که مهم‌ترین دلایل عدم ثبت مراحل برای سهامداران چیست، گفت:‌ دلایل متعددی وجود داشته، ممکن است سامانه سهام عدالت شهرستان با تأخیر عمل کرده، یا اطلاعات سجلی افراد را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به صورت کامل در اختیار نداشته، در نتیجه مراحل ثبت نهایی مشمول سهام عدالت به صورت کامل طی نشده است و امروز آن فرد به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شود.

به گفته معاون سازمان خصوصی سازی در حال حاضر فقط همان 49 میلیون و 121 هزار و 471 نفری که با وارد کردن کد ملی خود در سامانه سهام عدالت حضور دارند، به عنوان سهامدار عدالت شناخته می‌شوند.

وی هم چنین در مورد این که تاکنون چه تعداد افراد با وارد شدن به سامانه سهام عدالت سازمان خصوصی‌ روش مدیریت مستقیم سهام عدالت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتخاب کرده‌اند، گفت: در این زمینه نمی‌توانیم آمار بدهیم، چون ممکن است تلقی اعمال نظر شود، اما از 8 اردیبهشت که این فرصت پیش آمده تا 8 خرداد ماه سال جاری ادامه دارد و به هیچ وجه زمان یک ماهه تمدید نمی‌شود.

وی این را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم گفت:‌هر یک از مشمولان سهام عدالت که وارد سامانه نشده و روش مدیریت مستقیم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتخاب نکنند، قهرا به عنوان انتخاب روش غیر مستقیم مدیریت سهام عدالت شناخته می‌شوند؛ یعنی سهام آنها از طریق شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت و در بورس اوراق بهادار تهران مدیریت خواهد شد.

بر اساس این گزارش، پیش از این نیز محمدرضا جودکی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان تهران ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در جمع خبرنگاران اعلام کرد، متأسفانه حدود 2 تا 2.1 میلیون نفر از سهامداران عدالت در کشور وجود دارند که به دلیل اختلاف ریز در ثبت مشخصات سجلی افراد که بین شرکت‌های تعاونی شهرستانی یا استانی با سازمان خصوصی سازی وجود دارد، از سامانه سهام عدالت حذف شده و اکنون به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شوند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بخش خصوصی سازمان خصوصی سازی سهام عدالت سهامداران سازمان خصوصی سازی سامانه سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۳۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت

به گزارش خبرگزاری مهر میثم پیله فروش، معاون سازمان خصوصی سازی در مورد برنامه امسال دولت در مولد سازی دارایی‌ها و واگذاری شرکت‌های دولتی، گفت: علاوه بر واگذاری پرسپولیس و استقلال، چند شرکت دیگر دولتی هم در دستور واگذاری در سال جاری قرار دارند.

به گفته پیله فروش، مهمترین شرکت دولتی قابل واگذاری در سال جاری، پالایشگاه ستاره خلیج فارس است که دولت در آن ۱۷ درصد سهام دارد.

معاون سازمان خصوصی سازی این را هم بیان داشت پالایشگاه ستاره خلیج فارس، هواپیمایی کیش، مجتمع صنعتی اسفراین، فولاد اسفراین و آلومینای جاجرم در دستور واگذاری در سال جاری قرار دارد.

پیله فروش در مورد میزان سهام دولت در شرکت‌های قابل واگذاری در سال جاری، گفت: برخی شرکت‌ها مانند هواپیمایی کیش ۱۰۰ درصد دولتی است، در فولاد اسفراین و مجتمع صنعتی اسفراین هم ۱۰۰ درصد سهام دولتی است، اما در پالایشگاه ستاره خلیج فارس ۱۷ درصد سهام دولتی است که عمده این شرکت‌ها از طریق بورس واگذار می‌شوند.

معاون سازمان خصوصی سازی در مورد این که آیا امکان واگذاری شرکت‌های دولتی از طریق شرکت‌های توسعه عمران شهرستانی وجود دارد، گفت: مردم هر شهرستان هم باید متقاضی باشند، از نظر دولت مانعی وجود ندارد.

کد خبر 6100438 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند