Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، سیدجعفر سبحانی گفت: سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال 95 و 96 مشمولان سهام عدالت که در 33 بانک و موسسه اعتباری حساب داشته‌اند، واریز شده و فقط مشمولانی که در دو بانک ملت و رفاه شماره شبا حساب خود را اعلام کرده‌اند، هنوز سود آنها واریز نشده است. 

به گفته وی از 100 درصد مشمولان سهام عدالت، 95 درصد سود دریافت کردند و 3-2 درصد مربوط به شاغلان و کارمندان دولت و نیز مشمولانی است که شماره شبا خود را از دو بانک ملت و رفاه اعلام کردند که هنوز سود سهام دریافت نکرده‌اند که آن هم بزودی واریز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در مورد اینکه اعلام شماره شبا به سازمان خصوصی‌سازی تا چه زمانی مهلت دارد گفت: افرادی که زمان ثبت‌نام دعوتنامه برایشان ارسال نشده بود، مشمول دریافت سهام عدالت بوده‌اند، باید شماره شبا حساب خود را به سامانه سهام عدالت اعلام کنند و این شماره شبا از سوی سامانه سازمان خصوصی‌سازی برای فرد احراز و تایید شود که در آن صورت سود سهام عدالت براساس همان شماره شبا برای مشمول واریز می‌شود. 

سبحانی افزود: همه سهامداران عدالت حتی کسانی که به سن قانونی هم نرسیده‌اند، باید شماره شبا خود فرد اعلام شود و مانند یارانه نیست که سود به حساب سرپرست واریز شود، بلکه از کودکان گرفته تا مشمولان 90 ساله باید همه شماره شبا خودشان را اعلام کنند. 

مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی در مورد اینکه عده‌ای می‌گویند، تاکنون سود سهام عدالت نگرفته‌اند، گفت: ممکن است شماره شبا خود را به سامانه سهام عدالت اعلام نکرده باشند یا اینکه هنوز شماره شبا آنها تایید نشده و یا مسدود شده باشد که در سامانه اعلام خواهد شد که این شماره در دست بررسی است، اما کسانی که شمارهشبا آنها از سوی سازمان خصوصی‌سازی تایید شده باشد سود آنها واریز شده است. 

وی گفت: سامانه سهام عدالت به نشانی https://www.samanese.ir/ باز است و مشمولان می‌توانند شمارهشبا خود را در آن اعلام کنند. 

سبحانی در مورد سود سهام مشمولان متوفی در سهام عدالت گفت: برای این افراد هزار دفتر پیشخوان با سازمان خصوصی سازی قرارداد بستند که ورثه متوفیان به آنها مراجعه کنند و با ارائه مدارک رسمی و قانونی و احراز هویت نسبت به دریافت سود سهام افراد متوفی به طریق قانونی اقدام کنند که البته این امر منوط به انحصار وراثت و وکالت از طرف وراث و احراز هویت است که شاید به دلیل زمان‌بر بودن، عده‌ای مراجعه نکرده‌اند. 

وی گفت: از مشمولان سهام عدالت تاکنون 2.4 میلیون نفر فوت شده‌اند که تاکنون فقط 4 درصد ورثه آنها برای دریافت سود سهام عدالت مراجعه کرده و بقیه مراجعه نداشتند. سازمان خصوصی‌سازی یکسال هم مهلت داد که ورثه این افراد نسبت به تعیین تکلیف سود سهام متوفیان اقدام کنند. شاید شورای عالی اصل 44 در آینده تصویب کند ورثه افرادی که مراجعه نکنند سود سهام آنها سوخت بشود و این گونه نیست که برای مشمولان جا مانده الی‌الابد لیست سامانه باز باشد. 

مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: تاکنون 5.5 میلیون نفر از مشمولان سهام عدالت شماره شبا خود را به سامانه سازمان خصوصی‌سازی اعلام نکردند و در عوض 41.5 میلیون نفر شماره شبا خود را اعلام کرده و تاییدیه دریافت کردند و مشمول دریافت سود شد‌اند. 

به گفته مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی طبق مصوبه شورای عالی اصل 44 این 5.5 میلیون نفر که شمارهشبا ندادند، باید مراجعه کنند و اگر مراجعه نشد باید راهکاری اتخاذ کنند یا به نوعی طبق مصوبه آن شورا سود سهام این افراد در جایی سپرده‌گذاری شود. 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سهام عدالت سود سهام عدالت سازمان خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۰۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت

به گزارش خبرگزاری مهر میثم پیله فروش، معاون سازمان خصوصی سازی در مورد برنامه امسال دولت در مولد سازی دارایی‌ها و واگذاری شرکت‌های دولتی، گفت: علاوه بر واگذاری پرسپولیس و استقلال، چند شرکت دیگر دولتی هم در دستور واگذاری در سال جاری قرار دارند.

به گفته پیله فروش، مهمترین شرکت دولتی قابل واگذاری در سال جاری، پالایشگاه ستاره خلیج فارس است که دولت در آن ۱۷ درصد سهام دارد.

معاون سازمان خصوصی سازی این را هم بیان داشت پالایشگاه ستاره خلیج فارس، هواپیمایی کیش، مجتمع صنعتی اسفراین، فولاد اسفراین و آلومینای جاجرم در دستور واگذاری در سال جاری قرار دارد.

پیله فروش در مورد میزان سهام دولت در شرکت‌های قابل واگذاری در سال جاری، گفت: برخی شرکت‌ها مانند هواپیمایی کیش ۱۰۰ درصد دولتی است، در فولاد اسفراین و مجتمع صنعتی اسفراین هم ۱۰۰ درصد سهام دولتی است، اما در پالایشگاه ستاره خلیج فارس ۱۷ درصد سهام دولتی است که عمده این شرکت‌ها از طریق بورس واگذار می‌شوند.

معاون سازمان خصوصی سازی در مورد این که آیا امکان واگذاری شرکت‌های دولتی از طریق شرکت‌های توسعه عمران شهرستانی وجود دارد، گفت: مردم هر شهرستان هم باید متقاضی باشند، از نظر دولت مانعی وجود ندارد.

کد خبر 6100438 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • مشمولان سربازی مراقب باشند حبس نخورند!
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • دستگیری قاچاقچی عمده قرص‌های غیر مجاز منطقه تهرانپارس تهران
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند