Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشمولان برای ثبت و وارد کردن شماره شبای حساب بانکی خود در سامانه سهام عدالت جهت دریافت سود این سهام هنوز فرصت دارند. مشمولان سهام عدالت برای دریافت سود این سهام باید اقدام به ثبت شماره شبای حساب بانکی خود در سامانه سهام سهام عدالت به نشانی www.samanese.ir کنند.
به گزارش نامه نیوز بر این اساس سقف مهلت زمانی برای ثبت شماره شبای حساب بانکی در این سامانه تعیین نشده است و مشمولان سهام عدالت هنوز برای ثبت شماره شبای بانکی خود فرصت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال به مشمولان توصیه می شود هر چه زودتر اقدام به ثبت شماره شبای حساب بانکی در این سامانه کنند. زیرا واریز سود در مراحل مختلف سال جاری، صرفا به کسانی تعلق می گیرد که شماره شبای خود را در سامانه سهام عدالت وارد نمایند و تائیدیه آن در سامانه را مشاهده کنند.
ضمنا لازم بذکر است برای آن دسته از مشمولانی که شماره شبای خود را از موسسه اعتباری نور اخذ نموده و اقدام به ثبت آن در سامانه سهام عدالت کرده‌اند، در آینده پیامکی از سوی سازمان خصوصی سازی ارسال خواهد شد تا نسبت به ثبت شماره شبای جدید اقدام کنند.
بر اساس این گزارش عدم همکاری مناسب از سوی موسسه اعتباری نور موجب شده تا شماره شبای تعداد اندکی از مشمولانی که در این موسسه حساب دارند و اقدام به ثبت شماره شبای خود در سامانه سهام عدالت کرده اند، از سوی این موسسه مورد تائید قرار نگیرد.
از این رو سازمان خصوصی سازی با هدف کمک به مشمولان این موسسه اعتباری در انجام فرآیند تائید شماره شبای خود تاکید می کند در آینده ای نزدیک پیامکی مبنی بر امکان اعلام شماره شبای جدید توسط این دسته از مشمولان اعلام خواهد کرد تا بتوانند شماره شبای جدید خود را از یکی از سایر بانکهای کشور دریافت و به سامانه سهام عدالت اعلام کنند.
تسویه بدهی سهام عدالت تا ۳۱ شهریور
مشمولان سهام عدالت تا پایان شهریورماه امسال آخرین فرصت قانونی را دارند تا بتوانند صورتحساب خود را از سامانه سهام عدالت دریافت و در صورت تمایل نسبت به تسویه اقساط باقیمانده بدهی خود اقدام کنند.
در نیمه دوم اسفندماه سال گذشته از سامانه سهام عدالت به نشانی www.samanese.ir رونمایی شد تا دارندگان سهام عدالت با مراجعه به آن از وضعیت صورتحساب خود آگاه شده و در صورت تمایل نسبت به تسویه باقیمانده اقساط خود اقدام کنند.
بر این اساس مشمولان سهام عدالت (چه مشمولانی که در قید حیات هستند و چه وراث متوفیان سهام عدالت) تا پایان شهریورماه امسال فرصت دارند صورت حساب خود را از سامانه سهام عدالت دریافت و پس از آگاهی از ارزش سهامشان، در صورت تمایل نسبت به تسویه مانده بدهی اقساط خود اقدام کنند.
گفتنی است پس از پایان این مهلت امکان واریز مانده اقساط بدهی مشمولان سهام عدالت از طریق شعب بانک ملی ایران و دستگاه‌های خودپرداز آن بانک در سراسر کشور وجود نخواهد داشت.
سود سهام عدالت با اولویت‌بندی دهک‌ها پرداخت می‌شودسیدجعفر سبحانی مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی، در مورد واریز سود سهام عدالت به حساب مشمولین تا پایان شهریور ماه امسال اظهار داشت: با توجه به‌ این که سازمان خصوصی‌سازی از سی‌ام فروردین ماه از کلیه مشمولین درخواست اعلام شماره شبا کرد، تاکنون بیش از ۳۲ میلیون نفر شماره شبای خود را به سامانه ما وارد کرده‌اند و بیش از ۳۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نیز صورت حساب‌های خود را در سامانه مشاهده کرده‌اند.
مشاور رییس‌ کل سازمان خصوصی‌سازی با بیان‌ اینکه برای پرداخت سود سهام عدالت خواهیم داشت افزود:‌ برای پرداخت سود سهام عدالت به مشمولینی‌ که شماره شبای خود را وارد سامانه کرده‌اند با اولویت‌بندی دهک های پایینی درآمدی، سودها را پرداخت خواهیم کرد که برای این منظور در انتظار مصوبه شورا هستیم.
وی با بیان این که کل سود شرکت‌های سرمایه‌پذیر را به یکباره نمی‌توان اخذ کرد گفت: بدیهی‌است که مطابق قانون تجارت، شرکت‌های سرمایه‌پذیر تا پایان اسفند ماه ۹۶ فرصت خواهند داشت تا سود بخش سهام عدالت را وازیر کنند.
سبحانی افزود: کلیه شرکت‌ها به موجب قانون تجارت ۸ ماه فرصت دارند پس‌از برگزاری مجامع خود سود را بین سهامداران‌شان توزیع کنند. اکثر شرکت‌های سرمایه‌پذیر مجامع شان در تیرماه برگزار شده است، تنها سه شرکت باقی‌مانده که آنها نیز مجامع شان را تا مهر ماه برگزار خواهند کرد.
سبحانی ‌تصریح کرد: شرکت هلدینگ خلیج فارس‌ از میان این سه شرکت باقی مانده، سود خوبی ‌خواهد داشت که پیش بینی می شود حدود ۷۰۰ میلیارد تومان میزان سود مصوب آن باشد.
وی افزود: در حال‌ حاضر حدود ۳ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان‌ سود مصوب سایر شرکت‌ها شده که با سود هلدینگ خلیج فارس‌این میزان به حدود ۴ هزار میلیارد تومان در سال ۹۶ خواهد رسید که بخشی از آن برای افزایش سرمایه شرکتهای سرمایه پذیر جهت سال ۹۶ اختصاصا خواهد شد.
وی با بیان اینکه این سود را در چند مرحله واریز خواهیم کرد گفت: در هر مرحله‌ای که بتوانیم این سودها را جمع آوری خواهیم کرد و تاکنون بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان سود جمع آوری و دریافت شده است.
وی گفت: زمانی می‌توانیم به همه مشمولین سود بدهیم که همه منابع در دست‌مان باشد اما اکنون که به صورت بخش بخش این منابع و سودها را دریافت می‌کنیم نمی‌توانیم سودها را یکباره پرداخت کنیم و بر اساس اولویت‌بندی دهکهای پایینی جامعه سود میان مشمولین عزیز توزیع و بقیه مشمولین اولین مرحله سود سهام عدالت خود را در سال ۹۶ در مرحله بعدی دریافت خواهند کرد.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۳۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی

پس از ثبات نسبی شرایط منطقه‌ای ترمز بازار دلار و طلا کشیده شد و قیمت‌ها به اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه نزدیکتر شدند, به نظر می‌رسد طلا فروشان تمایلی به فروش در این قیمت‌ها ندارند این رفتار نوعی مقاومت در برابر کاهش قیمت‌ها محسوب می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل, طلا فروشان از دیرباز جزو قشر مرفه جامعه بوده و از ثروتمندان هر شهری و دیاری محسوب می‌شوند. اما خبر مربوط به پرداخت مالیات و مخالفت و اعتراض زرگران در خصوص  ارزان شدن قیمت طلا و تلاش دولت برای شفاف سازی و مبارزه با قاچاق قابل درک نیست.

محمد حسن زاده استاد اقتصاد دانشگاه‌های اردبیل اظهار داشت: بدیهی است که حفظ وضعیت موجود برای آنها عالی است. برای ادامه این وضعیت لازم باشد، اعتصاب می‌کنند، طلا نمی‌خرند و طلا نمی‌فرشند. البته چرا اگر قیمت طلا پایین آمده باشد، طلا می‌خرند اما تمایلی به فروش ندارند. مثل همین روزها که طلا کمی (بله فقط کمی) ارزان شده و تمایلی به فروش ندارند اما علی‌رغم اعتصابشان خرید دارند. اگر اعتصابشان در اوج قمیت طلا بود شاید می‌شد جور دیگری تفسیر کرد، اما حالا که کمی طلا ارزان شده، اعتصاب معنای متفاوتی می‌دهد.

طلافروشان  تمایلی به اعلام موجودی سرمایه خود ندارند

وی افزود: برخی از واحدهای صنفی علت اعتصاب را «ابهامات سامانه جامع تجارت» اعلام می‌کنند. ابهام اصلی این است که آنها تمایلی به اعلام موجودی سرمایه خود ندارند، چون ممکن است قانون مالیات بر عایدی سرمایه دامن آنها را هم بگیرد و دیگر نتوانند مالیاتی در حد کارمندان با حقوق پایین پرداخت کنند و یا معاف از مالیات شوند. ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت قدم آغازین اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه است که طبیعتا دارندگان سرمایه تمایلی به ثبت اطلاعات در این سامانه ندارند.

صدور صورتحساب الکترونیکی نیز یکی دیگر از دلایل آنها برای تعطیلی بازار است

یکی از فعالان بازار می‌گوید:«با شرایط جدید خیلی از افراد نخواهند توانست حتی 2 گرم طلا خریداری کنند.» نمی‌دانم باور کنم که آنها نگران خرید 2 گرم طلا توسط مردم هستند یا نگران پراداخت مالیات.

عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: صدور صورتحساب الکترونیکی نیز یکی دیگر از دلایل آنها برای تعطیلی بازار است. ارائه صورتحساب الکترونیکی موجب شفافیت در فروش کالا شده و درآمد و هزینه آنها را به طور دقیق نشان خواهد داد. بدیهی به نظر می‌رسد که هرگونه شفافیت در دخل و خرج این صنف، آنها از گروه پرداخت‌کنندگان ماهانه 800 هزار تومان مالیات خارج خواهد کرد. پس تا جایی که ممکن است باید از اجرای آن سرباز زد. لازم باشد فعلا اجرای آن را به دلیل عدم آشنایی با سامانه به تأخیر انداخت تا ببینیم بعدها چه می‌شود (کاری که قبلا انجام شده و فرصت سه ماهه به پایان رسیده است.)

مقاومت طلا فروشان در برابر کاهش قیمت‌

محمد حسن زاده  بیان کرد: در فروردین ماه امسال به دلایل سیاسی و همچنین تحولات منطقه‌ای قیمت دلار و قیمت طلا روند صعودی به خود گرفت و در اواخر این ماه به اوج خود رسید. پس از ثبات نسبی شرایط منطقه‌ای ترمز بازار دلار و طلا کشیده شد و قیمت‌ها به اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه نزدیکتر شدند. به نظر می‌رسد طلا فروشان تمایلی به فروش در این قیمت‌ها ندارند و در واقع قیمت‌ مرجع را همان قیمت‌های اوج فروردین ماه در نظر می‌گیرند. این رفتار نوعی مقاومت در برابر کاهش قیمت‌ها محسوب می‌شود.

مالیات طلافروشان به طور میانگین 9 میلیون و 600 هزار تومان در سال است

سخنگوی سازمان امور مالیاتی می‌گوید: مالیات طلافروشان در یک سال گذشته آنچه که ابراز کردند، به طور میانگین 9 میلیون و 600 هزار تومان بوده است. یعنی ماهانه فقط 800 هزار تومان! اشتباه تایپی نیست، واقعا به طور متوسط هر واحد صنفی ماهانه فقط 800 هزار تومان مالیات پرداخت کرده است. با حقوق کارمندی و مالیات کارمندی مقایسه کنید. نگاهی به فیش حقوقی خود بیاندازد و ببینید چقدر از یک طلا فروش ثروتمندتر هستید! البته فقط در پرداخت مالیات.

به گزارش خبرگزاری تسنیم عدالت مالیاتی یکی از اصول اساسی چارچوب مالیات‌ستانی در تمامی کشورهای جهان محسوب می‌شود و لازم است دولت و سازمان امور مالیاتی کشور اجرای این اصل در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • انتقال سند سهام آلومینیوم جنوب برای مطالبات بازنشستگان
  • کمک فوری برای زنده ماندن پدر سرطانی و کمک به دختر یتیم
  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی های سامانه یکپارچه
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد